Nyt onkin sitten viikko jo pikavauhtia kirinyt torstaihin. Alkuviikosta onkin kiirettä riittänyt, kun koulu ja autokoulu on vienyt aikaa ruhtinaalisesti. Kävin tuossa välissä työhaastattelussakin, josta luvattiin soitella helmikuun alussa sainko paikan vaiko en.. Eilen sitten päätin hemmotella itteäni vaihteeksi, kun oli koulun loppumisen ja autokoulun alkamisen välissä reilu pari tuntia aikaa, joten kulutin sen hyödyllisesti pyörien keskustan kaupoissa.. Seppälästä sitten mukaan tarttui kahden rintsikat, joista toiset oli alennuksessa, mutta toiset (lehmän kuvalla varustetut) oli niin söpöt, että ei niitä raaskinut kauppaan jättää.. Hymy No, tässä kuussa ei sitten paljon mitään muuta "turhaa" pysty ostamaan..

Varasin ensimmäisen ajotunnin ensi tiistaille, vielä ei pahemmin jännitä, saa ny nähä kuin pahasti edes tulee jännittämään - kentällehän sitä mennään vaan harjoittelemaan liikkeellelähtöä ja pysähtymistä.

Tänään oliskin ohjelmassa paljon rästihommia, sillä nyt vietetään vapaapäivää niin koulun kuin autokoulunkin osalta ja töitähän mulle ei oo vieläkään ilmaantunut. Joten tämäkin päivä menee puuhastellessa: pyykätessä, siivoillessa sekä muutamien rästiin jääneiden koulutehtävien parissa ja toki sitä autokoulun kirjaakin vois vähän selailla Nauru

Eipä siinä mitään, tänään ei sentään tartte pitää mitään tulipalokiirettä minkään kanssa, vaan voi rauhassa puuhastella.. Huomenna onkin sitten lähtö matkamessuille koulun merkeissä, joten koululla pitäis olla 7.30, kävelemään siis pitäs lähteä siinä 6.30, monelta mun pitäis oikeen herätä? Matkamessuilta jäänkin sitten päivittelemään sosiaalisiasuhteitani Vantaalle sekä tietenkin vietän laatuaikaa porukoilla perheen parissa..

Ihanaa, nyt mittari näyttää jo pientä pakkasta (-1,2 astetta), johan tota plussavesisohjoinhokeliä tarpeeksi olikin. Vielä kun pakkasta olis vähän enemmän ja lunta satais hiljalleen niin hyvä olis.. Ei tää oo mikään tammikuun keli, missä ne paukkupakkaset?

Tänään onkin punnituspäivä, kauhulla katsellaan mitä vaaka näyttää.. Toivottavasti muutosta parempaan olis tapahtunu.. Vaikkakin autokoulun myötä päivittäinen kävelymatka on kutistunut siihen seitsemän kilsan paikkeille (kävelee aamulla kouluun ja siitä keskustaan), kun kulta tulee mut autokoululta hakemaan - eipähän tarvitse niin pimeällä kävellä. Vaaka näytti 84,8kg eli on edistystä sentään tapahtunut -200g. Enemmänkin ois ollu kiva! Huuto