Eilen oli ensimmäinen päivä koulua joululoman jälkeen. Koko päivä meni lätistessä joululomakuulumisia sun muuta eli juurikaan mitään konkreettista ei saatu aikaan. Koko päivä tuntu täysin turhalta - en ois menettäny mitään olennaista, vaikka olisinkin jäänyt kotiin nukkumaan. Tosin, enpä ole tähän mennessä juuri mitään uutta oppinutkaan... Päättämätön
Tänään oon käyttäny vapaapäivän hyödyllisesti: imuroinut, urheillut kauppaan (n. 1 km suuntaansa) ja tuhlannut melkein 30€. Niinpä niin taas on tupakan hinta noussut - smartin maxi nykyisin 6€. Nakkikeittokin on jo hyvällä mallilla: perunat kuorittu ja pilkottu sekä nakit paloiteltu.
Paino on noussut joulun ansiosta muutaman kilon, vaan eipä sitä suuremmin tämän muun läskin seasta huomaa. Ajattelin lopettaa e-pillereiden syömisen (tämä viikko vielä ja yksi iskemätön liuska) ehkäpä sitten voisi laihtuminenkin onnistua paremmin kun ei enää syö nestettä kerryttäviä pillereitä. Kulta tosin ei ole kovin ilahtunut siitä, että kortsut tulevat takaisin elämäämme Nauru Painoa on tällä hetkellä 85kg, painoindeksi 34,9. Eikä peilistäkään näy mikään kaunis kuvajainen. Koulumatka on kuitenkin sen n. 5km suuntaansa, joten liikuntaa on tulee ainakin harrastettua - rutkasti enemmän kuin ennen. Autokoulu alkaa ensi maanantaina, mutta onni sinänsä, ettei meijän taloyhtiöllä ole yhtään vapaata autopaikkaa, joten meillä ei oikeastaan ole mahdollisuutta pitää kahta autoa... Näin ollen en toivottavasti pääse laiskistumaan edes kortin saannin jälkeen Hymy Mutta ehkäpä rupean tuijottamaan telkkaria ja kutomaan joululahjoja, palaillaan taasen..