Nyt on jouluruokaa ahdettu napaan - enemmän kuin laki sallii... Tosin makeita on vielä jäljellä vaikka kuinka paljon, tervetuloa siis kahville :) Kulta lähti tänään aamulla töihin, kauhean nopeasti se viikon loma meni, ite saan lusmuilla kotona vielä loppiaiseen asti. Kouluun on siis raahauduttava vasta 7.1., nyt jo tosin alkaa olla sellainen olo, että seinät kaatuu päälle jossei mitään tekemistä ilmaannu :D

Kaapissa odottaisi prosenttilaskut ja valuuttakurssit-materiaali, mutta jotenkin ei innosta siihen tarttua :) Täytyy kuitenkin varmaan hiukan kertailla, jotta hyvän numeron saa.. Sillä "mikään erillinen lukiokurssi ei korvaa tätä kurssia" ja muistaakseni lukion ekana vuonna tuli noita asioita käytyä, joten kertaus lienee paikallaan. Muutama muukin opiskeluun liittyvä juttu kaipaisi huomiota, nimittäin matkailupalvelujen perusteet kurssin tenttiminen ei oikein lukematta onnistu. Sitten olisi vielä ihan  konkreettinen tehtävä: matkailututkielma kolmea sukupolvea haastatellen - sitä tosin en pysty tältä istumalta tekemään.

Sitten tuolla olisi vielä muutama kesken eräinen käsityö, joiden piti ehtiä tämän vuoden pukinkonttiin... Saavat päätyä ensi vuoden lahjoiksi. Pikkuveljen paketista paljastuu ensi jouluna ainakin huopasesta tehdyt lapaset ja mutsi saa kaulaliinan. Eli tekemistä kyllä piisaa, pitäisi vain saada aloitettua! Kaipa tästä pitää jotain tehdäkin, ettei koko päivä kuluisi vain koneella istuen :)